V4-Recovered

REGULAMENT CONCURS “ECOLOGIZEAZĂ, FOTOGRAFIAZĂ ȘI TPUE TE PREMIAZĂ! “

Ești pasionat de fotografie și încurajezi un comportament ecologic? Trimite-ne în mesaj privat pe pagina de Facebook fotografii cu o zonă din Caraș Severin curățată de tine. (înainte și după ecologizare). Noi vom posta fotografiile pe pagina de concurs. Convinge-ți prietenii să voteze fotografia ta și poți câștiga un aparat foto profesional NIKON D3400 18-55 VR.

 

1. Organizatorul concursului:
Concursul online “ECOLOGIZEAZĂ, FOTOGRAFIAZĂ ȘI TPUE TE PREMIAZĂ! !” este organizat de Tânăr performant in Uniunea Europeană, denumită în continuare „Organizatorul”. Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.
2. Locul de desfășurare a concursului:
Concursul este organizat și se desfașoară pe pagina de Facebook Tânăr performant în Uniunea Europeană . Pentru a participa la acest concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.
3. Perioada de esfășurare a concursului:
Concursul “ECOLOGIZEAZĂ, FOTOGRAFIAZĂ ȘI TPUE TE PREMIAZĂ! !” se desfășoară în perioada 01.09.2018 (ora 08.00) –14.09.2018 (ora 23:59) după cum urmează:  Trimiterea fotografiilor: 1-10 septembrie, strângerea de like-uri: 11-14 septembrie, desemnarea câștigătorului: 15 septembrie.
4. Înscrierea în concurs:
Pentru a participa la concurs trebuie să fotografiezi o zona cu deșeuri, să o cureți și apoi să fotografiezi aceeași zonă, curată. Trimite-ne fotografiile înainte și după ecologizare în mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/tanarperformantinue/
Noi vom urca imaginile pe pagina de Facebook TPUE și îți vom trimite link-ul, pentru ca tu să începi să îl promovezi în rândul prietenilor tăi. Adună cât mai multe like-uri la imaginea ta și poți câștiga un aparat de fotografiat profesional NIKON D3400 18-55 VR.
Sunt acceptate exclusiv comentariile care includ aspecte solicitate în concurs. Vor fi șterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violență sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a comentariilor ce nu respectă cerințele concursului. Prin înscrierea la concurs, participantul garantează că are vârsta minima împlinită de 14 ani și ca poate dovedi ulterior cu acte. Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă. Această campanie nu este sponsorizată, asociată, administrată şi nu are nici o legătură cu Facebook® (www.facebook.com). Informaţiile date de participanţi devin proprietatea TPUE şi nu a Facebook®. Aceste informaţii vor fi folosite doar în condiţiile şi termenii din prezentul regulament.
5.Dreptul de participare:

5.1. Deciziile de acordare a premiilor aparţin în totalitate Organizatorului şi nu pot fi contestate. 

5.2. În această campanie nu au voie să participe persoanele juridice și cei implicaţi în organizarea acestei campanii.
5.3. Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani.
5.4. Participarea la această campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală expresă şi neechivocă a prezentului regulament.
5.5. Vor fi eligibili pentru extragere doar participanţii care îndeplinesc toate condiţiile de participare la concurs. Dacă din cauza setărilor de confidenţialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul sau distribuirea imaginii de concurs nu este vizibila pentru organizator sau pentru alţi participanţi, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu include participantul aflat în această situaţie în concurs.
5.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula participarea concurenţilor care folosesc un limbaj licenţios sau a căror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv. In cazul in care se constata ca imaginile nu apartin participantului la concurs, acesta va fi descalificat.
5.7. Persoanele participante la concurs se pot înscrie doar o singură dată, folosind datele corecte de identificare. De pe un cont poate participa o singură persoană. Dacă în urma verificărilor, organizatorul va constata că o persoană s-a înscris în concurs folosind mai multe conturi de Facebook, aceasta va fi descalificata.
5.8. Premiile se acordă pe baza unui act de identitate şi a unui proces verbal de predare-primire.
5.9. În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către organizator, rezultă că în procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage participanţilor premiul obţinut ca rezultat unor astfel de activităţi.
6. Desemnarea câștigătorilor:
Câștigătorii vor fi desemnați în urma contabilizării like-urilor obținute la fotografiile postate. Participantul cu fotografia care a adunat cele mai multe like-uri va fi câștigătoare.
7. Premiile:
Marele premiu constă în un aparat de fotografiat profesional NIKON D3400 18-55 VR
8. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila. Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate. Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea. Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent. Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste extragerea premiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea TPUE sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere. Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.
9. Regulament:
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe pagina de Facebook TPUE. Participarea la acest concurs  implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina Facebook TPUE. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online. Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania. In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.